Tuotteet vartijoille ja järjestyksenvalvojille


Kaasusumuttimet ja tarvikkeet


Kauttamme saat laadukkaat Sabre kaasusumuttimet ja kotelot nopealla toimitusajalla.
Perusvalikoimassamme on Sabre MK3 kokoinen GEL kaasu. Muut Sabre tuotteet toimitamme tilauksesta, nopealla keskimäärin n. 5-10 arkipäivän toimitusajalla.

Saatavilla on eri sumutintyypeillä (juova, kartio) varustetut suurimman sallitun pitoisuuden omaavat sumuttimet!
Toimitamme yksittäiset tilaukset, yhteisötilaukset ja myös isommat erät.

Kaikki kaasusumuttimemme ovat luvanvaraisia ja vaativat ostettaessa viranomaisen myöntämän luvan.


Käsiraudat ja käsirautakotelot

Valikoimastamme löytyy laadukkaat Espanjassa valmistetut Alcyon raudat, jotka ovat hinta/laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyiset. Myymämme Alcyon käsiraudat on malliltaan kaikki tuplalukkoisia joissa lukot on molemmin puolin rautoja. Maailmanlaajuisesti tunnettuja Alcyon käsirautoja on valmistettu vuodesta 1921.

Toisena merkkinä valikoimassamme on Yhdysvalloissa jo vuodesta 1914 valmistetut Peerless -käsiraudat. Peerless tuotteita käyttävät maailmanlaajuisesti eri viranomaiset sekä vankeinhoitolaitokset. Kauttamme saat Peerless rautoja myös värillisinä jolloin esimerkiksi harjoitus ja lainakäytössä erotat omasi helposti. Peerles valikoimamme kasvaa 2023 loppuun mennessä.
Peerless valikoimaan voit tutustua suoraan valmistajan sivuilta: https://www.peerless.net/#full_lineAatisec suojaliivit


Aatisec suojaliivit ovat Suomessa valmistettuja ja CE-hyväksyttyjä. Nämä suojaliivit soveltuvat erinomaisesti vartijoiden, järjestyksenvalvojien, ensihoitajien, sosiaalityöntekijöden ja muiden siviiliammatissa työskentelevien käyttöön.

Kaikki myymämme liivit ovat hyväksytty tarkastuslaistos SGS Fimko Oy:n toimesta. Liivien suojatasot on hyväksyttävästi testattu Eurooppalaisen ballistisiin testeihin erikoistuneen akkreditoidun laboratorion Aitexin toimesta.

Liivien suojapaneelit ovat valmistettu laminoiduista aramidikuiduista, joka antaa liiville erinomaiset trauma (pullistuma) ominaisuudet. Paneelit antavat myös erinomaisen suojan myös kaikkia muita iskuja vastaan, kuitenkaan vähentämättä liivin pehmeyttä ja joustavuutta.

Myymälässä pidämme sovituskokoja vetoketjullisesta molle liivistä, joka on edestä vetoketjulla avattava liivi sekä 
vaatetuksen alla pidettävästä Body liivistä, joka on huomaamaton. Liivien toimitusaika vaihtelee varastotilanteesta riippuen 2-30 vuorokauden välillä. Isommat erät ja custom liivit toimitetaan erikseen sovituilla toimitusajoilla.

Kauttamme saat kaikki Aatisec tuotteet!

Kaikkia liivejä on saatavissa seuraavilla myös suojatasoilla:
Luotisuoja NIJ-STD-01.0.04, Taso II
Luotisuoja NIJ-STD-01.0.04, Taso II + puukon pistosuoja DIN EN 13998
Luotisuoja NIJ-STD-01.0.04, Taso III A
Luotisuoja NIJ-STD-01.0.04, Taso III A + puukon pistosuoja NIJ-STD-0115.00 15 Joulea


Teleskooppipatukat ja tarvikkeet


Toimitamme korkealaatuisia ASP teleskooppipatukoita. Huom! patukoita myydään vain viranomaismyyntinä, TKP:n kouluttajille, vartiointiliikkeille, sekä ase-alan elinkeinoluvan omistaville yrityksille.

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin