Edustuksemme ja yhteistyökumppanimme


Luotettavuus ja laatu on meille tärkeää, minkä vuoksi toimimme aktiivisesti tällä sivulla mainittujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteistyökumppaniemme tuotteet ovat saatavilla kauttamme, vaikka kaikkea ei verkkokauppamme listoilla olekaan.

Nordic 7 on oma yhtiömme jonka kautta harjoitamme omaa maahantuontia. N7 tuontia ovat muunmuassa laadukkaat taulumme, paikkatarramme ja ajanottolaitteet. N7 edustaa meitä kansainvälisessä kaupassa.www.nordic7.fi

Armi Dallera Custom - Italialaista huippulaatua!

Armi Dallera Custom (ADC) on 1990 perustettu italialainen erittäin laadukkaiden kilpa- ja customaseiden valmistaja.

Mikäli haluat aseeltasi laatua ja räätälöitävyyttä ADC on tähän loistava valinta. Kauttamme saat koko kattavan ADC valikoiman sekä tilauksesta juuri sinulle räätälöidyn aseen.

Iron Point Finland toimii ADC:n virallisena mahantuojana ja jakelijana Suomessa.

https://www.adccustom.com/Nordic Distribution on maamme johtavia maahantuonti- ja tukkuliikkeitä ase- ja ampumatarvikealalla. NorDiksen valikoimasta löydät esimerkiksi Lapuan ja Aguilan patruunat, Vihtavuoren ruudit, Corrosafe standardi asekaapit ja paljon muuta.


https://www.nordis.fi

    

  

Adams Arms

Adams Arms on kaasumäntätoimisten AR-15 kiväärien valmistaja USA:sta. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja toimintavarmoja.

The Adams Arms team is committed to providing cutting edge technology that meets the real needs of the modern warrior, starting with the industry’s first and only patented retrofit kit for the AR 15 Platform that makes it a relevant weapon of the future. We will continue to develop products that improve performance and minimize maintenance at the highest level of quality from full rifles to all relative configurations.

https://adamsarms.net/ 

King Competition

King Competition Products Oy on suomalainen haulikkoammuntavarusteiden valmistaja. Innovatiivisia ja laaduikkaita varusteita erityisesti toiminnalliseen kilpailukäyttöön.

https://www.kingcompetitionproducts.com/

Asetalo Oy on Virroilla toimiva pitkät perinteet omaava täyden palvelun asetalo. Asetalon kattavan valikoiman saat kauttamme kilpailukykyiseen hintaan. Yhteistyömme kattaa mm. Glock -pistoolit, Stag Arms -kiväärit ja PCC:t, CMMG -kiväärit ja PCC:t sekä koko muun Asetalon kattavan valikoiman!


www.asetalo.fi

Vector Optics on yksi maailman johtavista punapisteiden, kiikarien, asevalojen sekä mm. lasertähtäimien valmistajista. Vector Optics tuotteet on etenkin toiminta-ampujien suosiossa ja tästä syystä myös noussut mukaan meidän edustuksiimme.


https://www.vectoroptics.com/Cesar Shop on slovenialainen toimittaja ja kumppanimme, jolla on laaja valikoima tuotteita toiminta-ammuntaan. Cesar Shopin valikoimasta löytyy kansainvälisiä huippumerkkejä moneen eri tarpeeseen.

https://cesar-shop.com

 

Sako

Maailmalla Sako tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan. Sakon pitkä kokemus on osoittanut, että korkeat laatustandardit voidaan saavuttaa vain yhdistämällä perinteistä kädentaitoa uusimpaan teknologiaan. Koneet ja ihmiset vaihtuvat vuosien kuluessa, mutta tahto valmistaa aina parasta asiakkaiden tarpeisiin, ei katoa koskaan. Sakon tavoite onkin löytää aina uusia tapoja ja innovaatioita auttaa asiakkaita heidän valitsemansa elämäntavan toteuttamisessa.

Beretta Group Family -tuotteet: Sako, Tikka, Beretta

https://www.sakosuomi.fi/

Spesial Pie ajanottolaitteet ovat laadukkaista ajanottolaitteita kaikkeen ampumaurheiluun oli sitten kyse ruutiaseista tai ja airsoftista. Olemme Special Pie ajanottolaiteiden virallinen ja ensimmäinen maahantuoja Suomessa.

Kauttamme voit tiedustella kaikkie Spesial Pie laitteita.

Guangdong Special Pie Technology Ltd. is a professional supplier of archery and shooting training equipment and interactive projection solution.

https://www.special314.com


 

Česká zbrojovka tutummin CZ. Toimitamme CZ pistoolit, tarvikkeet, varaosat ja viriosat CZ pistooleihin.
Laajan yhteistyöverkostomme kautta löydämme sinulle ratkaisut CZ tarpeisiin.
https://www.czub.cz/en/CR Speed - Rescomp Handgun Technologies tarjoaa mm. vyöt, asekotelot, kilpatelineet ja lipastaskut suoraan maailman huipulta.
Toimimme CR Speedin maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa. Kauttamme saat tilattua myös varaosat CR Speed tuotteisiin.

https://www.crspeed.co.za/IPSC Store edustaa laajaa valikoimaa ja maailman kuuluja merkkejä kuten SPS, Eemann Tech, Double-Alpha Academy, Maglula, Archoil, Vortex, UVEX, LPA Sights, 5.11, MSA ja monia muita. IPSC Storen valikoimasta saat kaatavasti mm. viritysosat ja tarvikkeet IPSC aseisiin ja ammuntavarusteisiin.

https://www.ipscstore.com/Benelli puoliautomaatti-, pumppuhaulikot toiminta-ampujille.
Kauttamme saat toiminta-ampujille suunnatut Benelli urheiluhaulikot. Myymämme Benelli -tuotteet tulevat aina virallisen maahantuojan kautta, jolloin voimme taata takuiden toimivuuden sekä varaosien saatavuuden.

https://www.benelli.it

 
 

Zala Arms on pitkät perinteet omaava patruunavalmista. Maahantuomme Zala Armsin erityisesti toiminta-ammuntaan suunniteltuja pistoolin- ja haulikonpatruunoita ilman välikäsiä. Valikomamme kattaa edulliset treenipaukut sekä tiukkoihin kilpailutilanteisiin suunnitellut kilpailupatruunat.

https://zalaarms.com/

Glock Perfection. Toimitamme Glock pistoolit, tarvikkeet, varaosat ja viriosat.
Laajan yhteistyöverkostomme kautta löydämme sinulle ratkaisut kaikkiin Glock tarpeisiin.https://eu.glock.com/en


 -

Sinun yrityksesi / tuotteesi Onko sinulla yritys / tuote jota haluat tarjota meille edustettavaksi? Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista edustaa tuotemerkkiäsi.


www.youdomain.comToni System on italialainen yritys, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia kilpa-aseiden komponentteja, tarvikkeita sekä viritysosia.
Kauttamme saat tilattua kaikkia Toni Systems valikoiman tuotteita.


https://www.tonisystem.it/

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin