Valtakunnallinen kuolinpesien aseiden osto ja vastaanotto:


Ostamme, otamme vastaan ja arvioimme kuolinpesän aseita. Meille käy yksittäiset aseet sekä isommatkin kokoelmat. Laaja yhteistyöverkostomme takaa teille aina oikean arvion aseistanne ja aina ajantasaisen neuvonnan ilman, että teillä itsellä tarvitsee olla erityistä asiantuntemusta.

Huomioithan, että kuolinpesät jossa on aseita, löytyy tyypillisesti myös patruunoita ja muita tarvikkeita joiden hävittäminen saattaa vaatia erityistä osaamista. Hoidamme ammattitaidolla myös näiden käsittelyn sekä hävittämisen.

Ajoittain kuolinpesistä / vanhojen talojen piiloista löytyy myös luvattomia aseita, näitä ei tarvitse pelästyä. Näissä on hyvä tiedostaa, että luvatonta asetta ei ole pakko luovuttaa korvauksetta valtiolle tai ylipäätään hävitettäväksi. Luvaton/luvattomaksi epäilty ase tutkitaan viranomaisen toimesta ja mikäli sitä ei ole käytetty rikoksentekovälineenä, se voidaan luvittaa ja palauttaa täysin luvallisena myyntiin tai takaisin käyttöön. Mikäli siis löydät aseen, jota epäilet luvattomaksi, ota meihin yhteyttä, neuvomme ja autamme näiden asianmukaisessa ja oikeaoppisessa käsittelyssä / poisluovuttamisessa.

Nykyisen lainsäädännön mukaisesti tietyt aseet muuttuvat luovuttaessa / myydessä erityisenvaaralliseksi sekä ne voidaan luokitella sarjatuliaseeksi, vaikka ase ei sitä oikeasti olisikaan. Monesti näiden tunnistaminen vaatii erityistä osaamista sekä ajantasaista tietoa ampuma-aselaista ja asetuksista, käänny puoleemme matalalla kynnyksellä, opastamme mielellämme.

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen palvelun. Isommat erät noudamme ja tarvittaessa irroitamme myös asekaapit ja hoidamme ne pois. Kauttamme siis saat hoidettua aseiden osuuden kerralla vaivattomasti.

Voit olla meihin yhteydessä tämän sivun lomakkeella, jolloin soitamme sinulle takaisin. Tai mikäli tiedossasi on tarkempi luettelointia aseista ja niin voit laittaa meille listan ja kuvia sähköpostilla info[at]ironpoint.fi

Huomioitavaa on, että kun aseita ja luvanvaraisia tarvikkeita myydään tai muutoin luovutetaan kuolinpesän lukuun, tarvitaan kaikkien pesän osakkaiden allekirjoitus tai valtakirja kaikilta kuolinpesän osakkailta. Lisäksi tarvitaan kopion perunkirjan siitä osasta, missä aseet ovat luetteloituna, sekä siitä osasta, missä kuolinpesän osakkaat ovat todennettavissa. Neuvomme oikeiden asiakirjojen keräämisessä ja hoidamme meidän toimesta tarvittavat luovutusilmoitukset kaikille osakkaille. Käytössämme on nykyaikaiset sähköiset palvelut, jolloin paperityöt hoituvat vaivattomasti.

Yhteydenotto:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

   

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin