Tigris-lipashaulikotTigris Arms on turkkilainen ar15-tyyppisten lipashaulikoiden valmistaja. Tigris-haulikot ovat sellaisenaan toiminta-ammuntaan erinomaisesti soveltuvia, ergonomia on hyvä ja ominaisuuksia sekä varustelua on haulikossa valmiina jo tehtaan puolesta. Parhaiten varusteltu lippulaiva on malliltaan XR 12 Pro, josta seuraavassa tarkemmin:

Perustiedot
Aseen paino on 3,5kg ilman lipasta, kaliiberi 12/76. Ase on kaasumäntätoiminen ja kaasut ovat säädettävissä. Piipun pituus on valittavissa väliltä 16-18-20-22-24 tuumaa, mutta riippuen valitusta piipun pituudesta toimitusaika voi vaihdella, koska Skandinavian varastossa ei välttämättä juuri halutun pituista ja halutulla värityksellä olevaa ole hyllyssä.

Aseeseen on saatavilla lippaita kapasiteeteiltaan 2, 5 tai 10 patruunaa. Aseen myyntipakkaukseen kuuluu 2 kpl 10 patruunan lippaita. Ase toimitetaan kovassa, mutta pehmustetussa laukussa, jossa on lisäksi tarvittavat avaimet, hihnalenkki, puhdistussarja, suojalasit, aseen manuaali ja 5 kpl supistajia.
Aseessa on useita toiminta-ammuntaa tukevia yksityiskohtia ja ominaisuuksia kuten kisko, magwell ja kompensaattori. Luisti jää lippaan tyhjentyessä taakse kuten pitääkin.

Tigris haulikoissa on vakiona pituussäädöllä varustettu perä.
Lippaan- ja luistinvapautinnapit ovat mukavasti liipasinsormen ulottuvilla ja kaksipuoliset.
Luistin vasemmalla puolella on myös ylimääräinen latausvipu nopeampaan häiriönpoistoon.

Pro mallia on saatavana useampana väriyhdistelmänä.


Järjestämme mahdollisuuksia päästä koeampumaan! Mikäli kiinnostuit, ota meidät seurantaan somessa ja laita meille viestiä joko sivujemme lomakkeella tai facebookissa!

Tilaa täältä omasi!

OVH Hinnat:

Tigris XR12 Pro ovh 1490,00€
Tigris XR12 Pro ja Vortex Strikefire II 4moa tähtäin pakettina ovh 1739,00€
Tigris XR12 Pro ja Vortex Venom 6moa tähtäin pakettina ovh 1819,00€

Tigris XIR perusmalli ovh 1190,00€

Lisälipas 10ptr ovh 75,00€
Lisälipas   2ptr ovh 65,00€


Alla olevassa videossa koeammuntavideo pro mallilla.

Yhteensä:
    Kassalle